HC
Moja Korpa
HC
Lista želja
Ulogujte se/Registrujte se

KUHINJA Kuhinja

TEKSTIL Tekstil

KUPATILO Kupatilo

DEKORACIJA Dekoracija

RASVETA Rasveta

NAMEŠTAJ Nemštaj

AUDIO & AudioVideo
VIDEO

BELA TEHNIKA Bela Tehnika

MALI KUĆNI MaliKućniAparati
APARATI

BAŠTA & BaštaSezona
SEZONA

HC HC
Ulogujte se/Registrujte se


E-mail:


Lozinka:

Zaboravili ste lozinku?

Novi ste kupac?

Registrujte se ovde


HC
Lista želja
Moja korpa
HC

KUHINJA Kuhinja

TEKSTIL Tekstil

KUPATILO Kupatilo

DEKORACIJA Dekoracija

RASVETA Rasveta

NAMEŠTAJ Nameštaj

AUDIO & Video
VIDEO

BELA TEHNIKA Bela Tehnika

MALI KUĆNI Mali Aparati
APARATI

BAŠTA & Sezona
SEZONA

Sve o načinu plaćanja


Homeplus je svojim potrošačima omogućio više načina plaćanja:1) Virmanski

Nakon što se kreirali porudžbinu sa željenim proizvodima, biće Vam poslat mejl sa potvrdom i kreiranim predračunom. Plaćanje možete izvršiti nalogom za uplatu u bilo kojoj pošti ili banci ili e-bankingom i nalogom za prenos sredstava sa Vašeg račun. Isporuka će se organizovati nakon evidentiranja uplate.

2) Plaćanje platnim karticama

Prilikom plaćanja karticom putem internet, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke, a prenos preko interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola i PKI sistema. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Kartice koje su prihvaćene u našoj online prodavnici su Visa, MasterCard, Maestro i American Express. Kartica mora biti odobrena za internet plaćanje, od strane banke izdavaoca.


* U svim našim MP objektima, možete platiti i debitnim/kreditnim karticama banaka do 12 rata, po uslovima koje banke odobravaju svojim klijentima/vlasnicima kartica (karticama Banca Intesa i Komercijalne banke možete platiti do 12 rata bez kamate).

3) Plaćanje pouzećem

Prilikom isporuke, robu možete platiti kuriru gotovinom, čekovima građana ili kombinovano.

Plaćanje čekovima je omogućeno do maksimalno 12 rata bez kamate.

Maksimalan iznos na čeku je 5.000 dinara, a jedna rata može da sadrži i više čekova. Čekovi moraju biti čitko popunjeni, sa obaveznim unosom iznosa (brojevima i slovima), potpis se mora poklapati sa potpisom na čekovnoj kartici kao i serijski brojevi čekova. Primalac čekova je Homeplus doo – kupac to može čitko upisati, ali i ne mora jer će to zaposleni Homeplus-a proveriti prilikom prijema čekova.
Ukoliko plaćate čekovima, prvu ratu možete dati u gotovini, a ostatak čekovima (max još 11 rata).

Ukoliko dajete ček kao prvu ratu, samo na tom čeku ne pišete datum, već će prilikom prijema čekova od kurirske službe (nakon nekoliko dana), radnici Homeplus-a upisati datum. Na prvom čeku koji dospeva za mesec dana pišete datum 5./10./15./20. ili 25. u sledećem mesecu. Na svakom sledećem čeku pomerate datum naplate čeka za mesec dana. Kurir će prilikom isporuke prekontrolisati podatke na čekovima i uporediti ih sa podacima sa lične karte i čekovne kartice. Sa zadnje strane svakog čeka obavezno čitko upišite ime i prezime, kontakt telefon i broj lične karte izdavaoca čeka.


* U svim našim MP objektima, možete takođe platiti čekovima do 12 rata bez kamate.


* Plaćanje putem administrativne zabrane je dostupno u svim Homeplus objektima, do 12 mesečnih rata. Na ovaj način moguće je platiti samo artikle koji u tom momentu nisu na nekoj od naših akcija.


Prilikom porudžbine preko interneta ili telefonom bićete detaljno obavešteni od strane naših operatera, a u slučaju da imate bilo kakve nedoumice slobodno kontaktirajte naš Call centar na telefon: 011/4155-155.

HC   HC          HC
HC   HC   HC   HC